قسمت اول رضایت باطنی

  با عرض پوزش از اینکه برای مدتی در درج مطلب دراین وبلاگ وقفه ایجاد شد. در حقیقت من مشغول نوشتن کتابی بودم که دو روز پیش به پایان رسید و درحال حاضر مراحل اداری خود را طی می کند. پس ازچاپ، اطلاعات جامع آن را دراختیار شما قرار خواهم داد.

سلسله مقالاتی که از این پس مطالعه خواهید کرد، در تکمیل مطالب قبلی است و با تمرینهای خاص دنبال می شود لذا لازم است که این مطالب با دقت خوانده شوند و تمرینهای آن به موقع انجام شوند تا نتایج لازم به دست آید. موفق باشید.

 

 

قسمت اول                رضایت باطنی

 

امروزه زندگی ماشینی شهری انسانهای متمدن را برآن داشته که برای زندگی آتی، خود را به هرآب و آتشی بزنند، فروش بیشتر داشته باشند، پُست های بالاتری را احراز کنند و خلاصه پلکان موفقیت را یکی پس از دیگری طی کنند. اما پس از این همه تلاش و جانفشانی، وقتی که فکر می کنند به اوج موفقیت نائل آمده اند و از مظاهر حیات مادی کاملاً بهره مند می شوند، به رغم تصور اطرافیان که آنها را افرادی موفق و خوشبخت می دانند، از زندگی خانوادگی و اجتماعی خود و از همه مهمتر از رابطه با خویشتن راضی نیستند. حس میکنند که چیزی مهم و اساسی را کم دارند.

در حقیقت خوشبختی و احساس رضایت درونی زمانی حاصل می شود که پیوندی محکم بین پیشرفت درعرصۀ کار و تلاش و رابطه های موجود با خود، خانواده، مردم و پروردگار به وجود آمده باشد. به همین منظور راهبردهائی را برای کندوکاو در وجود خویش معرفی می کنیم تا بیشتر به ارزشهای خود پی ببریم و با جستجو دراحوال خویش، رسالت خود را در زندگی تعیین کنیم. از آن پس، توان آن را خواهیم داشت که با گزینش درست اهداف و دست یافتن به آنها، راه دستیابی به " کمال فردی" را برای خود هموار می کنیم.

راهی را که برای دستیابی به این مهم طی می کنیم، به مثابه یک سفر است وزاد راه ما در این سفر، بهره مندی ازعقاید و آراء دانشمندان و نظریه پردازان علم روانشناسی معاصر خواهد بود.

شماری از مردم برای بهبود بخشیدن به اوضاع و احوال زندگی خویش، صرفاً تلاش می کنند که فصول مختلف یک کتاب را یکی پس از دیگری بخوانند، اما هرگز تمایلی به تجزیه و تحلیل آن و در نهایت، عمل به خوانده های خود نشان نمی دهند. به بیان دیگر، آنها براین باورند که هرچه بیشتر بخوانند ، اطلاعات بیشتری به دست خواهند آورد که تأ ثیر بیشتری بر زندگانی آنان خواهد گذاشت. اما اگر واقعاً مایلید که بهترینهای باطن خود را جلوه گرسازید تنها نباید به خواندن مطالب اکتفا کنید. بلکه باید مطالبی را که خوانده اید مو به مو به مرحلۀ اجرا درآورده و تمرینها و تکالیف آن را به عنوان آزمون نهائی، برای دستیابی به بهترینهای فردی تلقی کرده و به آنها پاسخ دهید.

پیش از این که سفر خود را آغاز کنیم، به یاد داشته باشید که در طول سفر، لحظه ای ازلبخند زدن و لذت بردن ازمناظرمیان راه غافل نشوید زیرا با هرغفلتی ممکن است فرصت شگفتی راازدست بدهید که دیگرهرگز نتوانید آن را به دست آورید. امید است پس ازپایان راه بتوانید با پذیرفتن مسئولیتهای زندگی و اتکاء به ضمیر برتر خویش، مانند عقابی اوج بگیرید و قله های رفیعی را که شایستگی آن را دارید  فتح کنید.

منظوراز نوشتن این مطالب، دست یافتن به الگوئی است که شما را یاری دهد تا معیارهای دست یابی به " کمال فردی " را بشناسید و با شیوه هائی که ارائه می شود شما را برانگیزد تا به سادگی تغییرات چشمگیری را در زندگی خود پدید آورید.

سمبل

دایره ای را بکشید و آن را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و نام آن را گردونۀ کمال بگذارید. در هر قسمت از این دایره مطالبی را که گفته می شوند به تر تیب بنویسید.

1- اهداف " ایستگاههای میان راه"  2- ارزشها " انرژی مورد نیاز برای حرکت گردونه به جلو"  3- رسالت " که مقصود نهائی زندگی است و مسیر گردونه را تعیین می کند."

به این سمبل تا پایان سفر نیاز داریم.

موضوع بعد:  شخصیت برترانسان

--------------------------------------------------------------------------------------

با استفاده از کتاب سیری درکمال فردی- نوشتۀ دکتر کنت بلانکارد- ترجمۀ محمد رضا آل یاسین با تغییرات لازم